اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

تخلفات دفتر‌های اسناد رسمی در «خراسان رضوی» و «مشهد» نزدیک به صفر است | سند رسمی برای ساختمان‌های پیش‌فروش

  • کد خبر: ۱۸۱۳۱۱
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
تخلفات دفتر‌های اسناد رسمی در «خراسان رضوی» و «مشهد» نزدیک به صفر است | سند رسمی برای ساختمان‌های پیش‌فروش
رئیس کانون سردفتران و دفتریاران خراسان‌رضوی معتقد است با بهره‌گیری از سامانه ثبت آنی، تخلفات دفتر‌های اسناد رسمی در استان و مشهد تقریبا نزدیک به صفر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، از محمدرضا غلام‌پور خواستیم آمار تخلفات صورت‌گرفته در دفتر‌های اسناد رسمی استان و مشهد را اعلام کند که او در پاسخ به خبرنگار شهرآرا گفت: آماری در‌این‌خصوص نداریم، اما ممکن است اداره ثبت که دادگاه انتظامی در آن مستقر شده است از میزان تخلفات آماری داشته باشد.

او جعل را مهم‌ترین جرم ثبتی دانست که تا پیش از راه‌اندازی سامانه ثبت آنی در دفتر‌های اسناد رسمی رخ می‌داد و خاطرنشان کرد: این سامانه به‌نحوی برنامه‌ریزی شده است که از تخلفات زیادی جلوگیری می‌کند، زیرا امکان تطبیق اثر انگشت فرد در این سامانه وجود دارد. تخلفاتی مانند امضای وکالتی به جای شخصی که فوت کرده یا فردی که ممنوع از معامله بوده است و‌... با وجود سامانه ثبت آنی رخ نمی‌دهد. در‌واقع همه راه‌های بروز تخلف بسته شده و تقریبا تخلفات در دفتر‌های اسناد رسمی نزدیک به صفر است.
غلام‌پور شمار دفترخانه‌های اسناد رسمی استان را ۵۵۰ دفترخانه اعلام کرد و گفت که از این تعداد، ۳۷۰ دفترخانه در مشهد فعالیت می‌کنند.

سند رسمی برای ساختمان‌های پیش‌فروش

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران خراسان‌رضوی با اشاره به افزایش نرخ تعرفه خدمات دفتر‌های اسناد رسمی در اواخر سال گذشته، باز هم میزان تعرفه را پایین دانست و افزود: پیش‌فروش‌های ساختمان یکی از مواردی است که قابل ثبت در دفترخانه‌هاست؛ اما با وجود اینکه از سال‌۸۹ تصویب شده، هنوز عملیاتی نشده است.

غلام‌پور درباره دلیل اجرایی نشدن این مصوبه، بیان کرد: یکی از دلایل آن این است که تعرفه‌ها بسیار پایین است و به عنوان مثال تعرفه این کار فقط ۸۰‌هزار تومان است. علت دیگر نیز مربوط به شهرداری‌هاست که باید شناسنامه فنی ساختمان را صادر کنند، اما این کار صورت نمی‌گیرد.
او ادامه داد: دادگستری‌ها نیز از این موضوع حمایتی نکردند. با وجود اینکه در قانون جرم‌انگاری شده، یعنی پیش‌فروش به‌صورت سند عادی جرم است و باید سند رسمی باشد تا از فروش یک ملک به چند نفر جلوگیری شود. دلیل دیگر نیز اطلا‌ع‌رسانی نکردن به مردم بود.

انتقاد از اختلال در سامانه‌ها

غلام‌پور درباره انتقاد‌ها از اختلال در سامانه‌های ثبت اسناد نیز تصریح کرد: سرور این سامانه‌ها در سازمان ثبت‌اسناد و املاک کشور است و به کانون سردفتران ارتباطی ندارد؛ ما نیز معتقدیم اگر مدیریت این موارد به کانون‌ها داده شود، بهتر است، زیرا آن‌ها نیز در این کار ذی‌نفع هستند.

او با اشاره به هوشمندسازی استعلام‌های ثبت و دارایی، درباره روند هوشمند شدن استعلام‌های مرتبط با شهرداری بیان کرد: استعلام هوشمند از شهرداری به این معناست که دفترخانه از طریق سامانه پاسخ استعلام را دریافت کند و به‌این‌صورت علاوه بر صرفه‌جویی در زمان، از بروز فساد نیز جلوگیری می‌شود. برای تحقق این موضوع، سه سال قبل با شهرداری جلسه‌ای داشتیم، اما هنوز عملیاتی نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->